უკან

skype: My status

email1:avtomotoskola@gmail.com

site:www.avto-moto-skola.ge

პირველად ჩვენთან შესაძლებლობა გაქვთ online გაკვეთილების, ანუ პროფესიონალ მასწავლებელთან პირდაპირი (LIVE-SKYPE+TEAMVIEWER) კავშირის მეშვეობით მიიღოთ ცოდნა მართვის მოწმობის თეორიული გამოცდის უპრობლემოდ ჩაბარებისთვის! სახლიდან თუ ოფისიდან გაუსვლელად, დაზოგეთ თანხა და დრო. 24 საათის განმავლობაში შეგიძლიათ ისარგებლოთ მომსახურებით.

ავტომობილის მართვის შესწავლა

მსუბუქ ავტომობილზე პრაქტიკული მეცადინეობები. ავტომატიკა და მექანიკა. ავტო-კურსი Skoda fabia -ზე ქალაქში და საგამოცდო მოედანზე. - 599 50 11 70 . (ფასი: 1 საათი 20 ლარიდან)

თეორიული კურსი

თეორიული ,,online გაკვეთილი" - შეადგენს მინიმუმ 1 ასტრონომიულ საათს. გაივლით შემუშავებული პროგრამის მიხედვით, ასევე შეგიძლიათ მიიღოთ ახსნა განმარტებები ინდივიდუალურად თქვენს მიერ მოფიქრებულ (ჩამოყალიბებულ) კითხვებზე. (ფასი: 10 ლარი). მთლიანი კურსი შეადგენს 10 გაკვეთილს. გამოცდისთვის სასურველი ცოდნის მისაღებად. (ფასი: ერთიანად გადახდის შემთხვევაში 80 ლარი).
გაკვეთილი არაფრით ჩამოუვარდება ავტო-სკოლაში ჩატარებულ გაკვეთილებს, პირიქით უფრო ადვილი გასაგებიც კი იქნება თქვენთვის, რადგან სიტყვიერი კავშირი (LIVE-SKYPE) გექნებათ მასწავლებელთან და გექნებათ ერთი და იგივე desktop სპეციალური მარტივი პროგრამის საშუალებით(TEAMVIEWER) , სადაც ნებისმიერი ქმედება (მოსწავლისა თუ მასწავლებლის) ეკრანზე აისახება ორივესთვის ერთნაირად. (თქვენგან დამატებითი ცოდნა ამ პროგრამისა თუ სხვა არ იქნება საჭირო).

მოტოზე სწავლება

საქართველოში მხოლოდ ჩვენთან მიმდინარეობს SPORT BIKE -ის ტიპის მოტოციკლეტზე (kawasaki zzr 600) პრაქტიკული მეცადინეობები. (გაკვეთილის ხანგრძლივობა- 40 წუთი). ასევე " A" კატეგორიის გამოცდის ანალოგიურ მოტოზე ybr 125 (გაკვეთილის ხანგრძლივობა- 50 წუთი). 599 50 11 70 (ჩაწერა წინასწარ). ერთი მეცადინეობის საფასური შეადგენს 25 ლარს.

უკან