ავტო–მოტო–სკოლა

email1:avtomotoskola@gmail.com

site:www.avto-moto-skola.ge

ავტომობილის მართვის შესწავლა

მსუბუქ ავტომობილზე პრაქტიკული მეცადინეობები. ავტომატიკა და მექანიკა. ავტო-კურსი Skoda fabia -ზე ქალაქში და საგამოცდო მოედანზე. - 599 50 11 70 . (ფასი: 1 საათი 20 ლარიდან)

თეორიული კურსი

თეორიული ,,online გაკვეთილი" - შეადგენს მინიმუმ 1 ასტრონომიულ საათს. გაივლით შემუშავებული პროგრამის მიხედვით, ასევე შეგიძლიათ მიიღოთ ახსნა განმარტებები ინდივიდუალურად თქვენს მიერ მოფიქრებულ (ჩამოყალიბებულ) კითხვებზე. (ფასი: 10 ლარი). მთლიანი კურსი შეადგენს 10 გაკვეთილს. გამოცდისთვის სასურველი ცოდნის მისაღებად. (ფასი: ერთიანად გადახდის შემთხვევაში 80 ლარი).
გაკვეთილი არაფრით ჩამოუვარდება ავტო-სკოლაში ჩატარებულ გაკვეთილებს, პირიქით უფრო ადვილი გასაგებიც კი იქნება თქვენთვის, რადგან სიტყვიერი კავშირი (LIVE-SKYPE) გექნებათ მასწავლებელთან და გექნებათ ერთი და იგივე desktop სპეციალური მარტივი პროგრამის საშუალებით(TEAMVIEWER) , სადაც ნებისმიერი ქმედება (მოსწავლისა თუ მასწავლებლის) ეკრანზე აისახება ორივესთვის ერთნაირად. (თქვენგან დამატებითი ცოდნა ამ პროგრამისა თუ სხვა არ იქნება საჭირო).

მოტოზე სწავლება

საქართველოში მხოლოდ ჩვენთან მიმდინარეობს SPORT BIKE -ის ტიპის მოტოციკლეტზე (kawasaki zzr 600) პრაქტიკული მეცადინეობები. (გაკვეთილის ხანგრძლივობა- 40 წუთი). ასევე " A" კატეგორიის გამოცდის ანალოგიურ მოტოზე ybr 125 (გაკვეთილის ხანგრძლივობა- 50 წუთი). 599 50 11 70 (ჩაწერა წინასწარ). ერთი მეცადინეობის საფასური შეადგენს 25 ლარს.